If this was a movie.

geram + saket aty + mrajuk = WOW

Saturday, February 26, 2011 7:24 AM



emm . hri jumaat smlm aku balek nan fuad . pas ue dye kata bulan tiga nie dye na g KL c0z ade Dragon Boat dye tuh . ush . then dye ckp na p cri awek tat KL . aku pun ckp lha , oke fine , p lha p lha . pas ue tgn dye , dye ltak ats bhu ak . dye ckp ala mlawak je , ta ken na mlawak pun ta muleyy . ak diam je . mlas na ckp nan dye . biar dye ckp sowangsowang . saket aty btul . dye buadd mcm tuh coz dye na tngk ak sygg dye ke ta , jeles ke ta . eh of c0z lha cygg jeles . abg tuh sngje je ken cri psal . tmbuk kangg . sbnrnye ak na ckp at dye , na p cri awek tat sana sbb awekawek sana cntek an , awek tat sini ta leyy pakai . btul ark ? hahah . well , ak bijakk . arghhh ! geram . sudaa lha . btw , ak sygg fuadd aw . fafay . salam . ily . muaxhc
ak mrajuk nd akibat nye jdi mcm gmbr ats ue .



0 comments

aw aw

7:18 AM



aww . comel ken ? mcm saia . hehe . well , ini domo saia . jgn amek dri saia . ta muleyy . lngkah myat saia dlu . hehe . yeah ! suda ngntok tpi ta mao tydo lgi maa ! why ? ushh . ta tawo . hehe . arghh ! ta tawo na tulis pe . heheh . ouh ouh . nntinnti lha cite ea . fafay . iloveyouu . salam

0 comments

hey hey . hehe

Wednesday, February 23, 2011 7:05 AM


ouh hey . salam . maaf krane 3hri da ta update bloggie nie . em . trlalu sibuk kdangkdang mlas jgx na update bloggie . hehe . em . sedeyy nie . saia rndu dkad allahyarham bpak sdare saia . dye telah tinggal ken kmi utk slamenye . smoga dye tenang di alam sane . al-fatihah .

eh eh . rndu skola lorhh . hwaahwaa . sedeysedey . lame ta jmpa my hubby . rndu sama diaa . abgg , rndu sama kau lha . lame ta jmpe . nsib baek ade spy . heheh . well , thenkyuu fakhira nd atikah . sygg kowangg . kowangg mcm kluarga ak da . muahxmuahx . heheh .

emm . smlm tydo ats tilam arwah bpak sdare . ouh ouh . ta sngke . btw , tape . bkan nye ade apeape pun . haihh ! nsib baek ta mimpi . huh ? well well . saia seorg yg brani . wah wah . brani sngt . hahahah . yeah ! brani kowdd . muahahah . em sudasuda lha crita tuh . nnti smbung aw . fafay . ily . salam .

0 comments

lelaki bangang !

Saturday, February 19, 2011 7:39 PM


weyy jntan . asal kau na kene maki ak lam fb . eh eh . bwu drjah 6 dok buadd bgos . mnx mnx cple kt ak plak . kau bukan test ak okehh . sedar dri kau . kau ingt ak ta knal kau . klau kau bce nie trima kaseh lha sngtsngt . biar kau rase . dok makimaki ak babi apesal . weyy . babi tuh kau lha . pundek miaa jntn . sial . dok buadd mna mna mai tataw . bru budakbudak buadd cara elokelok sikit . hormat lha ak sial . ak tua dri hg bodo . fikir tuh lha budakk . you are idiot lha boyy . dont be a boyy if you like that . ta pntas kau jdi laki . mai maki dpandpan . tarak tkowdd nan hg lha lakepundek . facetoface lha . pngecut sngt . wey wey . sdar taw . kau bukan ak miaa test . tade mse ak na lyn budakbudak mcm kau . ush . kanakkanak ribena . bodohs . na knal nan dye . add dye at fb . lukman iqbal = fb aw . thenkyiuu coz read .

0 comments

hmm . heheh .

Monday, February 14, 2011 7:32 AM


ouh ouh . hppyhppy . na twu sbb pe ? wee ~ . hppy gila kowd . now , da genap stahun ak nan fuad couple . wah wah , trharu . lame ken ? well . tngk lha sapa . wani lha . hehe . ta mao curang nan fuad . ush , syg dye gilagila mia . ta mao khilangan dye . he is my hubby . syg kau ketatketat lha fuadd . adess , ingt tuh , korang pgang jnji ak aww . ak ta na curang nan dye . eh eh boyy . ak suda dtaken . jgn mnx cple . mlas lha na curangcurang . saket jiwa . hahaha . btul what ? muahahah . huh ? suda lha . nntinnti lak cite .
mse tuh hri selasa smpai hri khamis balek nan fuadd . dye byar sume duet bas ak . eh eh , trkjut ak . tibetibe je . mimpi ape entaa . hahaha . ak kata biar ak byar . dia kata biar dye byar . ish , buad hbis duet dye je ken ? uh uh . dye keje da . hehe . ak bukan na kikis duet dye keyh . ta brniat lngsung . ak couple nan dye puns coz ak ade prasaan sygg tat dye , sygg dye sngtsngt . ta na khilangan dye . dont leave me alone . <3 <3 <3 . fafay . ily . salam

0 comments

saya sukaa awakk !!

Friday, February 4, 2011 3:13 AM


TADIKA CIKI CUMI

Awakk ... ingt lgi ta mse kitaa budakbudak
Awakk slalu na maen samesame dengan kitaa , kalau kitaa ta bgi awakk maraa
Awakk tau kitaa sukaa tngk awakk mara , comeyy sngt .

MALAM ANNUAL DINNER
Pelajar tingkatan 5

Hari demi hari ...
Kitaa brduaa smakin mmbesar .
Kitaa slalu tngk awakk dri jauh je .
Kitaa takut na tegur awakk sebab awakk da makin hensem nd macho .
Ye lha , kitaa bukan lgi budakbudak tadika mcm dulu ken ken ?
dann ...
Awakk pun da ade sseorang yg istimewa dlamm hdup awakk

Hari nie saia dpat twaran smbung blajar
Ingin shaje hti ini brkongsi kgembiraan brsama orgg yg trsygg iaitu AWAKK
Tapi , saia pndamkn je
Saia ta na brpisah dgn awakk
Apatah lgi mlihat awakk brsme dgnn org laen

SELEPAS EMPAT TAHUN

Setalah lama mnetap lama dibumi orgg . akhirnyaa saia pulang jugaa
Kpulangan saia dinantikn sseorgg iaitu AWAKK
Rupanya slama ini awakk telah lamaa mminati saia scara diamm
Cuma awakk segann utk mluahkn krana awakk seorang yg pmalu
Knape lha saia ta taw sume itu
Kerana saia tidakk prnah cubaa mluahkn prasaan saia kpde awakk

Saia : youu kiss me more nd more .

Awakk : i kiss youu too .

Akhirnya ... saia mluahkn jugaa isi hti saia bhawa saya
sukaa awakk .


Wanyymarcello | Jgnn cepadd mnilai ssuatu itu dgnn hnyaa mlihat . Sesungguhnyaa , cintaa ituu lahir dri hati . Maka luahkn cintaa itu kpada si diaa . Jgn buadd dye trtnggutnggu . Kalau malu mlepas lha jwabnyaa . Melainkn korang memang sudaa dciptakn utk
diaa .

0 comments

read read . utk pngetahuan korang jgx

3:05 AM


Lelaki kalau nak approach perempuan yang disukai sangat memerlukan ‘ayat’ dan ke’konfidenan’ yang agak tinggi coz sekiranya tak ada konfiden dan nampak sangat gabra depan awek sebelum approach dan disitu nampak sangat kau tak cool atau tak biasa disisi perempuan hehe. [read jangan overconfiden dahla]

Oraite bila lelaki nak approach pompuan yang dorang suka , memang segan kao² dan bila si lelaki tak suka pompuan tuh, memang takkan ada rasa nak segan coz kita memang takda hati kat pompuan tuh. TAPI macam aku cakap kat atas tuh, bila lelaki suka kat pompuan tuh atau dalam erti kata lain, si lelaki ada hati ngan pompuan tuh. Kompem aku cakap korang(lelaki) memang segan nak menyuarakan perasaan dia terhadap pompuan tuh.

Dan satu lagi aku nak habaq kat pompuan. Tapi nie hanyalah pandangan dan pendapat aku . Si lelaki ni bila dah suka kat pompuan tuh kompem aku cakap cara komunikasi berlainan! Contohnya “saya – awak” “namalelaki – namapompuan” “i – u” dan benda nie sebenarnya mengikut peredaran semasa keh² kan dah kantoikan!

Kita Hidup berpasangan.

so bila kita ditinggalkan jangan plak kau nak berpasangan untuk menjadi LESBIAN ataupun GAY!

So kesimpulannya , tiada tapi dalam rasa nak menyambungkan perhubungan cinta sekiranya korang teringin sangat nak kat dia. Bila kau dikecewakan hanya kerana ditolak hidup² oleh si perempuan, Hati pun senang dan tak payah nak amek tau lagi pasal dia kan? cari jer perempuan lain kan ramai :D Miahaha.

Kepada lelaki , konfiden! tak kesah kalau di’reject’ at least kau mencuba untuk approach dia daripada diam! ahaks. Jangan terlalu memikirkan yang awek² lawa hanya untuk lelaki² hensem! Ohtidak sama sekali ye. dan jangan pula awek² tak lawa hanya untuk lelaki² hensem! itu lumrah kita ada jodoh adalah hehe.


0 comments