If this was a movie.

pengakuan sye sukaa awakk

Monday, January 31, 2011 5:59 AM


Kring … Kring …

Perempuan: Hello

Lelaki: Salam dan Hi . Ni adam ni. wani , tengah buat apa tu?

Perempuan: Hmm …

Lelaki: Takpela , sori kacau … saya cuma nak bagitau awak sesuatu …

Perempuan: Saya …

Lelaki: Sekejap ya , maafla ambil masa awak … Tapi ada sesuatu yang perlu saya cakap… Nak buat pengakuan sebenarnya …

Perempuan: Tapi kan , saya …

Lelaki: Ya2… Jangan la layan saya macam ni . Saya dah banyak kali usaha nak dapatkan nombor awak daripada kawan2 saya ni . Nak telefon awak ni pun saya pun dah banyak kali fikir . Akhirnnya barulah ada keberanian nak telefon awak.

Perempuan: Oh . Ya ke ? Hmm …

Lelaki: Sebenarnye saye dah lama suka awak . Mungkin awak tak kenal siapa saya dan tak pernah menyedari kewujudan saya . Tapi saya dah lama perhatikan awak . Sejak dari mula saya kenal awak lagi . Saya dah jatuh hati pada awak . Bukannya saya tertarik pada kecantikan awak walaupun saya tak nafikan awak memang cantik dan menjadi kegilaan ramai . Tapi gaya awak , yang membuatkan hati saya terpikat . Sopan penampilan, lembut tutur kata , dan baik hati budi . Mungkin saya terlalu terus terang tapi kalau saya tak cakap hari ni sampai bila2 pun tak …

Perempuan: Oh Adam . Awk sungguh baik untuk berterus terang begini , tapi kan …

Lelaki: Kenapa Wani ? Kenapa ? Awak tidak sukakah cara saya ? Atau awak tidak suka saya ? Mungkin kerana awak tidak kenal saya . Tapi Wani , saya betul2 sukakan awak . Awak bagaikan teman yang telah lama saya impikan . Teman yang boleh mengisi kekosongan hati saya . Saya tak pernah rasa suka pada seseorang seperti saya sukakan awak sekarang . Awak bagaikan bidadari kepada saya . Rasa sangat bahagia jika ada awak disamping saya . Awaklah permaisuri di hati saya yang memang saya tunggu-tunggu …

Perempuan: Bukannya begitu maksud saya tapi … Sukar utk saya katakan , tapi saya…

Lelaki: Awak dah berpunya ? Hati awak sudah menjadi milik org lain ? Tak mengapa Wani . Saya faham . Sesungguhnya saye rela menunggu awak kerana saya percaya jika ada jodoh antara kita maka kita pasti bersama . Kalau awak katakan awak tidak mahu berkapel , saya juga begitu. Bukan niat saye untuk bercinta macam orang lain . Saya tidak mahu begitu kerana itu menjurus ke arah maksiat . Saya tahu awak perempuan yg baik , tak mungkin saya mempersiakan awak . Wanita dijadikan daripada rusuk lelaki , untuk berada di sisi . Saya faham itu . Saya benar2 ingin jadikan awak teman hidup saya . Tapi mungkin saya tidak sempurna kerana saya hanyalah manusia . Tapi saya harap awak dapat terima saya seadanya , kerana itulah sebenarnya cinta.

Perempuan: Adam . Sebenarnya apa yang awak katakan itu betul . Mana2 wanita yg mendengar tutur kata awak ni pasti terpikat dengan keikhlasan dan keberanian awk . Tapi berat untuk saya katakan , saya sebenarnye BUKAN Wani . AWAK DAH SALAH NOMBOR NI!

WAHAHAHA….. KSIAN


0 comments

5:45 AM


buat awak yang saya sayang

terima kasih atas semuanya
memberi peluang saya menjadi insan teristimewa
dalam hidup awak

buat awak yg saya sayang

walaupun saya tiada disisi awak
saya tetap menyayangi awak
saya tetap ingat kat awak

buat awak yang saya sayang
saya sayang awak

biar pun kita jauh saya tetap sayang awak
biar pun kita jarang jumpe saya tetap sayang awak

biar pun awak mcm mane saye tetap sayang awak
pendek kata saya mmg sayangkan awak

buat awak yang saya sayang

walaupun awak bukan yang pertama
tapi bagi saya awak tetap yang pertama

buat awak yang paling saya sayang
terima kasih kerana sentiasa sabar ngan sikap saya

buat awak yang paling saya kasihi
terima kasih kerana masih setia ngan saya,walau pun saya ni banyak kekurangan

buat awak yang sentiasa dalam ingatan saya
terima kasih kerana hanya awak merindui saya

terima kasih ... terima kasih
walau pun saya jarang bagitau awak yang saya sayang dan rindu pada awak

tapi ... dalam hati saya ni selalu ingat dan sayang awak



ditujukn khas utk org yg saia sygg . ouh ouh . sygg kamu lha darl ! ushh


0 comments

geram + saket aty

5:14 AM


uhh ! tdi bukaa fb then bukaa aliff qayyum miaa fb . tngktngk relationship dye da buangg . arghh ! spe ta saket atyy ? spe ta geram ? ishh ! geram + saket aty gilaa vavi nie . gilaagilaa btul . law da ta sygg lbeyy bek ta paya cple . abg angkt nan adek angkt sudaa jdi pkwe mkwe . ushh ! ta ke trkejut . tngktngk dye da buadd mcm nie . ushh . gile geram . huh ? tnsiontnsion . M to the A to the T to the I . jum ? hahah . fham ken ? em . tape lha . fafay

0 comments

gadogadogado

Sunday, January 30, 2011 11:05 PM


arghh ! bnyk nye dugaan yg ak tmpuh hri nie . knpe msti hri nie na gad0 npe ta hri laen . ak mnyesal . yeah ! ak taw ak slah . ak memang sukaa skitkn ati org ken ? biee , if biee bce niee , jgn sedih . utk kpastian biee . bby sygg bie . bby brdosa . bby taw sume tuh . bby ta brmksd na ckp mcm tuh . ye . slah bby . bby mnx maaf . if ta na maafkn tape . bby trima . memang hakikat orgg brcinta ken ? apeape pun . bby mnx maaf sngtsngt . bie , bby mnx maaf skli lgi . bby jnji ta buadd lgi . tlg maafkn bby . em . mnanges krana mu aliff qayyum

bile orgg yg kite sygg , marakn kitee , kitee trimaa . tpi ble kitee maraa balek , dye lawan kitee

bile orgg yg kita sygg , ta na maafkn kitee , kitee trimaa je . tpi ble kitee mnx maaf dye ta na maafkn pulak

bilee orgg yg kitee sygg , na diamkn diri , kitee tnggu je . tpi bilee kitee diamkn diri , dye endahkn je .

bile orgg yg kitee sygg , pergi tnggalkn kitee , kitee ckp , tapetape . mngking dye da b0san nan kitee . tpi ble kitee prgi tnggalkn dye , dye lari kejar kitaa .

bilee orgg yg kitee sygg saket , kitee risau sngtt , mcm cacing kpanasan . tpi bilee kitee saket , ade diaa kesah ? tade , tpi dye kluar ngn kwankwan dye mraikn ksakitan kitaa

awakk ! sye na awakk twu . suatu hri nnti klau sye da tade lam dunia nie utk mnjge awakk , awakk jgn prnah mnangis depann syee . syee da lame maafkn awakk . trima kaseh awakk

hrap fham ? hehe . thenkiyy


0 comments

pujaan malaya best

6:36 AM




ushh ! best gler video niee . hehe . law na dgr , dgr je . tiada hlangan . heheh . thenkiyy

0 comments

best !

6:35 AM



0 comments

Saturday, January 29, 2011 11:11 PM


heyy , eheh , lama ta update blog ken ken ? miss lha pulak . hehe . syggsygg . huaahuaa . heyhey . na taw ta ? i ngn abg angkt i sudaa trangkat . sudaa jdi pkwe mkwe , adess , mcmmcm . pelikpelik . dye yg mnx cple aw . ehehe . apeape pun dye ta mara ak ade pkwe , well , sygg dye je . muahmuah bie
best gler l0rhh smlm . jmpe my abg sygg at psar mlm . wahwah ! r0mantik nye . pegangpegang tgn k0wdd . nseb baek ade kaka angkt ak n kwann ak law ta nhas lha . ahahah . btw , hppy gler . rndu sngtsngt tat dye aw . jum jmpe lgi ? hahah . mcm lha muleyy . adess . rmai gler 0wg tngk kmesraan kmyy . huaa , sr0n0ksr0n0k . biar di0rg twu , yg tuh pkwe ak , tade spe muleyy kcau . law jdi laki ak , memang ta muleyy kcau lngsung . pnampar kangg ! jgnn kcau dye . hahaah . pnampar na ? na ke ? na ke ? hehehe . mehh sini . free of charge miaa taw ? ta prlu byar . na brpe kali ? hahaha . btw , d0nt touch or disturb my hubby . hehe . sygg hubby i sngtsngt . hee ~ . thenkiyythenkiyy .


0 comments

hwuaa

Wednesday, January 19, 2011 6:59 AM


aduhh aduhh . tgn saket niee . tadi at sk0la dpt suntikan HPV . wahh ! best lohh . gila miaa best , saket ada ar . kne tulang k0wdd . mnyesal ak . wee ~ . apeape pun ade lgi due d0s yg akn kne . well , ak kuadd . biase lha ken ken ? haihh . prasan sngt erhh . aisehh . wee ~
heyyheyy . hppy gler at sk0la . ak lupa kawann , haha , c0z ak pegi date . wahh ! hppyhppy . apeape pun . ak da ta lrat na taip . tgn saket . fafay . salam


0 comments

saia sudaa married kha ?

Sunday, January 16, 2011 4:55 AM


heyy idi0t ! hehe . pnggil sajja saia idi0t c0z saia sukaa . dlam n0vel DEAR YAYAH tuh JIHAN slalu ckp dye idi0t . well , HAZMAN pulak pnggil dye UAREMYIDIOT . sbb tuh lha saia letak email website saia uaremyidiot-wanyyam0yy . haihh ! twu ta ? saia sudaa jtuh cintaa dgn n0vel tuh . adess . n0vel DEAR YAYAH memng beshh dlm hdup saia . if k0rang bce , k0rang kne bce smbil byangkn . wahh ! saia bce mcm tuh . dpt byangkn twuk ? sbb tuh saia mwu pndah asrama jdi budak berdikari sikit . hehe . best twuk JIHAN dpat pkwe mcm HAZMAN tuh . na sngt pkwe mcm HAZMAN . adakah ciriciri lelaki sprti HAZMAN yg saia sukaa . na twu ciriciri dri HAZMAN yg dlm n0vel DEAR YAYAH tuh kha ? 0keh , saia bgtaw . ciriciri dya mcm nie dye se0rg yg jujur nd ta suka rhsiakn apeape , sngt memahami , baek , lelaki yg riang , kalau mrajuk pun hnyaa sbntar krana tydak snggup mrajuk lamalama nd setia pde yg stu . itu shaja okeh ? saia mncri lelaki yg ade ciriciri mcm niee . susah ke na jdi mcm HAZMAN niee . law lhaa , ade lelaki mcm HAZMAN niee saia jnji ta kn lepaskn dye . btul , sumpah . saia jnji . saia ta tipu . emm . hehe . heyy fwensfwens facebook maaf krana private kn relati0n saia . saia ta na k0rang sume twuu . heheh . maaf , saia sudaa married . haha . kidding sajja . wee ~ . 0ne m0re thing , saia betulbetulbetul jtuh cinta dgn n0vel DEAR YAYAH niee . saia sngtsngtsngt sukaa dgn n0vel tuh . saia dpat byangkn . haihh ! btw , saia sudaa tydak larat tulis . saia sygg laki saia . jgnn kcau diaa . diaa sudaa jdi milik WAN NOR SYAZWANI ken ken bie ? hehe . fafay . salam

0 comments

idi0t !

4:38 AM


heyy heyy . saia idi0t ken ken ? hehe . memng idi0t . wee ~ . haha . mse tuh saia nd siti atikah hanoum iaitu sys angkt saia buadd gilaa dlm kelas . haha . kamyy memang gilaa . tahap gaban twuk ? hehe . btw , siti nur fakhira d0ing her h0mew0rk . tapii dye gelak jgxx . ckgu prasan , dye buadd ta tawu je . haha . heyy , hri jumaat kne denda dgn ckgu SOLOMON . stu kelas kne denda c0z bising . ad0iyai , ta leyy lupa knangan tuh . haha . kne ketuk ketampi 5 kali but ckgu bgi lbeyy dri 5 kali . penat gilaa . adess . saia rse mcm na duduk asrama . wahh ! tringin sngt na ik0wt n0vel DEAR YAYAH tuh . haihh . prkenalan antara JIHAN nd HAZMAN hnye dri surat . hehe . then lamalama sudaa jdik girlfriend boyfriend . tringin sngtsngt na ik0wt jejak n0vel tuh . tk0wd ta trcpai je . btw , kawankawan saia ta bgi . apatah lgi mse saia kata saia na pndah mreka kata ' jgn lha pndah ' mcmmcm di0rg mrayu . hehe . ALHAMDULLILAH lha c0z ta dpat pndah . then kees0kan sk0la , saia bgtaw kawankawan saia . hppy gler di0rg . sys angkt saia plak kata bagusbagus , AMIN ! hahaha . ape lhaa . k0rang niee . ak na mnx kbenaran na dduk asrama plak . hee ~ . sr0n0k kha dduk asrama ? btw dlam n0vel tuh saia na sngt kwan mcm SURIA . help me help me . saia mawu dduk asrama tpi tkuwd tade kawann ! daddy pndahkn saia dduk di asrama . mummy u als0 . hehe . keyhh lhaa . mintaminta trcapai . kawankawan , selamat tinggal yaa . salam . ily sygg , tc

0 comments

heyy sygg

4:11 AM


wah ! hey hey . saia disini . ma0 crita niee . hehe . apa buadd ? sudaa eat eat kha ? wee ~ law blum eat pegi eat nni sket plakk . hahah . sr0n0k gler hri niee . haihh ! tady naek m0t0 nan budakbudak . saia plak yg jdy mngsa mreka . mreka kata saia pmndu teksi m0t0 . haha . klakar btul ar nan di0rg niyy . sukasuki sngtt kwan nan budakbudak . bak kata saia , 0tak saia pun suda keanakanak kn , hahah . saia mnjdi kanakkanak ribena sbntar . ahah . heyy heyy , tdi masa saia bwak mt0 kn ? ade dua 0rg budak nie tarek m0t0 saia . nseb baek saia ta jtuh . di0rg yg jtuh . tuh lhaa , spe su0h k0wang tarek m0t0 saia . da kne pdahnye kn . btw , saia trut simpati krana saia miaa kaki duadua lebam . jhat lha k0wang budakbudak . hehe . sudaa lhaa . saia ta mau ambek taw . haih ! hri yg mnakutkn ialah hri rabu , adess , kne inject lha pelak . cegah cancer . saia ase mcm na lri msuk tndas je nnti . haha . scaredscaredscared . apeape saia memang idi0t . gilaa btul lha . hehe . hppy gile ari nie . dpat sys angkt lgi nme dye fatin syafiqaa . eheh . sys , if sys bce nie kn , msti trsengeh mcm kerang busuk kn ? wee ~ . kidding sajja , jgn trase . sys . utk pngetahuan sys , ahdex sygg sys sngtsngt . sys baek gler nan ahdex . sys cumeyy twuk ? hehe . jgn prnah kata tydak . ahdex sygg sys . 0ne m0re thing saia hppy jgx c0z abg angkt saia yg brnme ahjim sudaa dpat awek , nme dye Nadziratul Fakhriah . btw , jgn smpai gad0 sudaa . hee ~ saia tydak sukaa 0rg gad0 . hehe . tpi saia sukaa brgduh . wahh !
lgi stu st0ry . budak f0rm 1 sk0la saia sukaa buaddd bg0ih . bwu je jejak kaki at sk0la tuh da buad bg0ih . deyy . pegi mamp0ih lhaa . bak kata saia nd geng , GEDIK gilaa , twuk ? wahh ! saia jgx mngaku saia pun gedix . haha . arghh ! kesah apa saia ? tarak kesaa miaa taw . keyhhh lhaa , smpai disini sajja st0ryy kitaa . st0ryy ab0ut laen plak keyhh . fafay . thenkiyy c0z read . well , im a idi0t . salam


0 comments

st0ry ab0ut n0vel keyhh

Friday, January 14, 2011 5:07 AM














heyy dude ! hehe . i want t0 st0ry ab0ut this n0vel . arghh ! n0vel 0f dear yayah is s0 perfect f0r mee . best gler bce crita niee twu . na saia crita ka ? ta prlu lha kn . emm . buku niee bnyk pngajaran twuk ? adess . hncur luluh hti saia . sudaa jtuh hti smaaa n0vel ini . wahh ! ayt bukan maen . gile lha kau nie wani . buku nie blum hbis dbce lgi aw . tnggu ade msa free bwu bce . esk aje lhaa bce lam kete c0z esk na g IPOH . aisehh man ! na g jmpe my kaka at sne . she's studied at UNIKL at IPOH . twu kn ? heheh . rndu dye l0rhh . sudaa lama tydak jmpaa . heheh . wateva . yg pnting n0vel niee mmg best ! wahh ! suda lhaa . tataw na ckp pe daa . thenkiyy2

Labels:


0 comments

sedeyy .

Sunday, January 9, 2011 1:08 AM


hahah . sedeyy nyee . haishh . ari sbtu nan ahad je ak bleyy 0nl nd update2 bl0gg . miss lha nnti . adess . kangen twuk . em . tape lhaa . ta 0nl lme lgi bnyk ak cite at k0wang psal ak ke spe ke erhh ? jgn isaw , ak akn st0ryy at k0wangg miaa . hehe . wee ~ . tade keje . ak gila seyhh . adess , ak mngaku no0h . hahahahahah .

MAMA says , FRIENDS tu ibarat lebah , habis madu sepah dibuang .. DADDY says , FRIENDS tu umpama bunga ros , dipandang cantik dipegang sakit .. GRANDFATHER says , FRIENDS tu seperti air terus mengalir .. GRANDMOTHER says , FRIENDS tu bak bulan dipuja dan disanjung tp nun jauh di sana .. COUSIN says , kawan tu mcm makanan, kawan makan kawan !! BROTHER says , FRIENDS tu seperti lembu mengikut saje ape dikata .. SISTER says , FRIENDS tu tak ubah macam durian bau je busuk tp sedap dimakan .. ADEK says , KAWAN tu macam biskut sekejap ade sekejap takde .. Me says , FRIENDS tu tak kisahlah camner .. walaupun dia IBARAT LEBAH, UMPAMA BUNGA ROS, SEPERTI AIR, BAK BULAN, SEPERTI LEMBU, TAK UBAH MACAM DURIAN & MACAM BISKUT!!! dia tetap kawan.. tau tak sebab ape??? sekali saya dah kawan ngan dia selamanye dia ttp kawan saya .. itu cara saya berkawan .. !!

0 comments

hee ~ . happyhappy

12:40 AM


hee ~ . na twu ta sbb ape saia hppy ? haishh . alhamdullilah saia ta jdik pndah . sr0n0k nyer . mlas na pndah c0z nnti kne msuk sk0la bwu . tuh yg mlass . hee ~ . nseb baek lha ta dpat pndah . ngee ~ . sukasuka . na kne dduk tepi hutan , bnyk nyamuk tawuk ? adess , enta2 antu p0nx ade ape . my m0m says , tmpat tuh tmpat jin brtndang . haha . ta na ar pndah at sne . haishh . ta suka , ta suka . tpi , nseb baek lha ta dapt pndah . hee ~ . nie yg suka niee . keyhh lhaa . fafay . salam

0 comments

miss bl0g snad2 .

Saturday, January 8, 2011 5:25 AM


heyy . huh ? lme ta update bl0g kn ? rndu gler nan bl0g . haha . em . na cite niee . haishh . sr0n0k gler g sk0la . huhu . dpat adeq angkt s0wang . aisehh . hensem tuh . na ta ? ahahah . rndu adeq gila vavi miaa taw . kaka sygg adeq . tpi adeq nie mcm mlu je . knpe ? haha . tape2 . kaka ta kesaa . hee ~ . adeq c0meyy n hnsem , kaka suka . tengss too fakhira c0z bgtwu dye yg aku na ambek dye jdik adk angkt . sygg kau LULU . haishh . why adeq snyum at kaka , sdangkn adeq malu . hahaha . sukasuka . tade sapesape bleyy ambek dye dri ak . ak sygg dye . hahah . law na ambek jdi adeq angkt kau , bgtwu dl at aku . jgn pkat ambek je . ak sygg dye gila vavi tawu taa ? eheheh .

st0ry psal laen lak . haha . adrynn !! s0ryy if ta ckap nan u . huhu . mlu d0e . s0ryy sngt2 aw . hee ~ . bkn brmksd i ta na kwann u . huhu . i tk0wdd fakhira n atikah ckp bukan2 lak . hahahah . im s0ryy . ahkz . thekinyy2

dlm geng 3L . tade sapesape bleyy msuk daa . just i , atikah nd fakhira je . kmi niee hppy gurl . slalu brsme stiap hri . hahah . sr0n0k lha kwan nan di0rg . law na geng nan kmi , anda hrus ktawe stiap hri . hahahah . itu lha h0bi kmi di dlm kelas atau di luar kelas , slalu ktawe . kmi brtiga sudaa brjnji , ta kn mnangis krana llaki . krana itu bkan sifat se0rg prmpuan . knpe prmpuan na mnagis sbb llaki ? tade gne nyer . klau na mrayu su0h c0uple blekk . lbeyy baek ta paya . ape gnenye . tade gnenye . mnyesal seumur idup . ade stu vide0 ue mnunjukkn se0rg llaki su0h pmpuan tuh plih antra KLCC nan dye , pmpuan tuh kata dye plih KLCC . laki tuh mnx break je , pmpuan tuh smpai kiss mlut laki tuh . klaw islam buadd cre 0rg islam lhaa . tade mruah k0wdd . klau aku ade kt sne . da lme aku sepak dua2 . pkai 0tak BODO . aku na bgtawu k0wang . jge mruah k0wangg . mlu muka mak bpak weyy . k0wang tape lhaa . ta malu . ta pkai bju p0nx tape . mrempat tepi jln tuh mnx sdekah , ta ssh kn mak bpak . geram btul ar lpas tngk vide0 tuh . weyhh , tuh ngare 0rgg , bkn ngare kau na kiss2 mcm tuh .ingt tuh BANGANG . da lha weyhh . lgi bnyk aku cite psal k0wangg , aku smakin geram . salam

hahaha . tngkk ! kn da geram . emmm . hehe . tdi naek m0t0 . aisehh . best gler k0wdd . hhuhu . keyhh lha . ta lrat sudaa . heheh

0 comments